Pondělní Deník nastínil, že robustní parní válec bude nahrazen jiným s menší tonáží, tedy že koalice 18 mandátů bude redukována na 15 s poměrem místo 18:9 na 15:12 a že Blížilovou Petru nahradí Magda.

Jeden z koaličních leadrů nad nedělním ránem objímal „morový sloup“ a vykřikoval jakási  protestantská hesla,  přímo živá scéna z Pupenda, kdy ředitel školy (Dušek) nejdříve špital sochaři (Polívkovi) rebelantská slova a posléze je zazdil pod plastiku v hale školy. Že by snad na „sloupu“ byla  schována keška s jeho vyjádřením?

Čtvrteční Deník psal, že ANO odešlo do opozice, ale je předpoklad vytvoření široké koalice z pěti stran.  Starosta reaguje – „ je mi z Jindřichova Hradce trochu smutno, jsem ale přesvědčený, že se ještě všichni seberou a začnou přemýšlet nad tím, co je prospěšné pro město a ne pro jednotlivce“ přičemž  ČSSD vede boj o mst. Komínka.

Na žádné jednání jsme nebyli pozváni, můžeme situaci vnímat tak, že nám slovy starosty nejde o město. Aby nevznikl mylný výklad, uvádíme zde výtah z našich programových prvků, a to jak pro veřejnost, tak i pro budoucí partnery v zájmu prosazování některých programových prvků.

PATRIOTI_priority_.pdf (239,7 kB)

progr_výtah.jpg (1369756)